neděle 29. září 2024 | Redakce

Pojď hrát hokej v Kroměříži

Náborové akce se zúčastnilo přes šedesát dětí


V sobotu 29. 9. 2024 proběhla tradiční náborová akce Pojď hrát hokej, kterou náš klub každoročně organizuje ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje. Krásná akce plná spokojených dětí probíhala po celé republice, a samozřejmě i na našem zimní stadionu pod záštitou HK Kroměříž. Jsme zvyklí, že o tuto atraktivní akci má mnoho dětí a rodičů zájem, proto jsme nadšení, že i tentokrát jsme na ledové ploše přivítali více než šedesát dětí.

Malí nadšenci a jejich rodiče si během sobotního dopoledního programu měli možnost prohlédnout zázemí našeho stadionu, například i hokejovou tréninkovou střílnu. Následně se už po krátkém představení klubu odebrali za našimi mládežnickými trenéry, kteří si pro ně na ledové ploše připravili celou řadu zábavných bruslařských aktivit. Celé sportovní dopoledne skončilo prezentací pro rodiče, ve které jim bylo představeno všechno důležité ohledně hokejového prostředí.

„Jsme rádi, že jsme mohli tak krásnou a úspěšnou akci znovu uspořádat na našem zimním stadionu. Podařilo se nám opět přilákat mnoho dětí a rodičů do našeho prostředí. Je skvělé sledovat dětskou radost, kterou mají při sportování na ledové ploše. Věřím, že se jim u nás líbilo a najdou si do našeho klubu znovu cestu. V neposlední řadě bych rád poděkoval všem, kdo se na organizaci akce podílel,“ vyhodnotil sobotní akci šéftrenér mládeže Dominik Matula.

Děkujeme všem návštěvníkům a těšíme se na shledanou na zimních stadionech!

Odkaz na oficiální web akce - ZDE


Fotogalerie

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY