pátek 13. září 2024 | Redakce

HK KROMĚŘÍŽ MÁ NOVÝ WEB

Představujeme vám naše nové webové stránky


Spustili jsme novou a vylepšenou verzi webových stránek Hokejového klubu Kroměříž. Najdete zde všechny své oblíbené funkce, soupisky, rozpisy utkání a aktuální články pro ještě lepší zážitek, a především kontakt s klubem. Nový web navazuje na letošní projekt modernizace klubu. Všechno spustilo představení nové klubové identity, kterou jsme představovali ve článku ZDE.

Chtěli jsme vyhovět požadavkům našich fanoušků a reflektovat dynamicky se vyvíjející digitální dobu. Po nějaké době vývoje teď spouštíme nový web hkkm.cz, který odráží současné potřeby digitální komunikace klubu s fanoušky. Nové úpravy se týkaly nejen nové podoby webu, ale zahrnuly také propojení s klubovým informačním systémem (KIS), který nyní v klubu interně využíváme. Současně web jednoduše propojuje také naše sociální sítě, díky kterým budete ještě blíž aktuálnímu dění v klubu.

Na novém webu najdete i odkaz na klubový FANSHOP.

Nový web s vizuálním redesignem poskytuje celkové zlepšení uživatelského zážitku. Funkcionality, na které jste zvyklí, jsme zachovali, k nim však postupně budou přibývat nové.

Nový web navrhla a vyvinula společnost Esports, která patří ke špičce ve tvorbě webových stránek sportovních klubů.

Změna webu není jen vizuální stránkou, ale i nutností pro snadnější administraci. Věříme, že si fanoušci k novým webovým stránkám najdou brzy cestu, a zároveň žádáme o trpělivost v naplnění všem potřebných informací na nový web. Makáme na tom, abychom na webu měli brzo všechny aktuální informace, včetně fotek všech hráčů, týmů a členů realizačních týmů.


Věříme, že naplníme vaše očekávání.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY