neděle 22. září 2024 | Redakce

Hanáci na úvod ligy naložili Brumovu

Vysoké vítězství mužů

Do Krajské ligy mužů vstoupili Hanáci domácím zápasem s Brumovem-Bylnicí. Úvodní tlak zužitkují v 5. minutě gólem Zavřelovým a vzápětí zvedne skóre na 2:0 Michael Foltýn, novic v našem dresu. Jsme rychlejší, hýříme nápady. V 9. minutě pokryje náš brankář Fajgl ojedinělé sólo Brumovských. Naše tempo slábne, obraz hry se pro zbytek třetiny vyrovná.

Do 2. části žene Brumov dvojnásobná přesilovka. Jsme to však my, kdo má záhy v oslabení 4 na 5 dvě tutovky. Zlepšíme kombinaci, hokejové narážečky a ve 28. minutě další náš nováček Romančík upraví na 3:0. V polovině duelu kapitán Hubík tečuje křížnou střelu Strýčkovu od modré čáry. 4:0. Ve 34. minutě ale hosté potrestají naši chybu v rozehrávce. Snižují. V závěru 2. části vychytá Tomáš Fajgl přečíslení.
Zkraje 3. periody uplatnili Hanáci předbrankový důraz a získali už čtyřgólové vedení. 5:1. Ve 47. minutě skórujeme pošesté, a dokonce v oslabení! V půlce 3. části povýšíme stav na 7:1 – "Angličanem od tyčky". V téže minutě práskneme osmou trefou. Diváci se dlouhé minuty dožadují "desítky", hráči jim to splní nedlouho před koncem. Vítězíme 10:2, hattrick zaznamenali Patrik Zavřel a Michal Romančík.

Krajská liga mužů
HK Kroměříž – HC Brumov-Bylnice 10:2 (2:0, 2:1, 6:1)
Branky (asistence) HK Kroměříž:
Zavřel (Světlík, Hubík), Foltýn (Jelínek, Matula), Romančík (Podešva), Hubík (Strýček), Zavřel (Hubík, Světlík), Zavřel, Romančík, Jurča (Matula, Jelínek), Romančík (Hradil, Vávra), Jurča (Matula)
Sestava:
Fajgl – Vávra, Foltýn, Strýček, Rosendorf, Augustín, Liss, Dom. Opravil – Zavřel, Hubík, Světlík, Podešva, Romančík, Matula, Jurča, Hradil, Jelínek, Kaukič, F. Laciga
Trenér:
Bc. Zdeněk Bečka