neděle 29. září 2024 | Redakce

Houževnatý dorost zaskočil Opavu

Vítězné utkání dorostu


Po výhře nad Brumovem přivítal v neděli náš dorost "A" Opavu. Byla velkým favoritem, což dokazovala od počátku duelu. Její převahu naruší naše přesilovka od 5. minuty a dále občasné brejky. V 10. minutě otevře favorit skóre. Opava vládne individuálně, jeden na jednoho, my však odoláváme bojovností, obranným důrazem. Trochu šťastné trefy docílíme minutu před sirénou - vyrovnáme!

Dorost Kroměříže senzačně vtrhne do 2. třetiny! Po 45 vteřinách skóruje z přečíslení a vzápětí se dokonce utrhne na 3:1. Nalézá velkou útočnou odvahu, dlouho je teď lepším celkem. Mimořádně nadále chytá náš gólman, ve 30. minutě pokryje i nájezd ze hry. Nápor Opavy však narůstá, snižuje na 3:2.

Urputná bitva ve 3. dějství graduje. Několik pasáží se hraje nahoru a dolů. Nebezpečnější, aktivnější jsou však hosté, kteří prahnou vyrovnat. My alespoň vyšleme spršku střel ve své přesilovce. Opavští se na nás gólem nedotáhnou ani v dlouhé power-play. Vícekrát v ní naopak mohou pečetit Hanáci... To už se nestane. Parta kolem jedinečného gólmana Stratila si o výhru 3:2 řekla "srdíčkem". Moc si úspěch zasloužila!

Regionální liga dorostu
HK Kroměříž - Hokejový klub Opava
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY